Sadella's News - Acid Rain

Lära mig mer spanska


Det finns så mycket att göra här i livet och jag vet fortfarande inte vad jag ska göra med mitt liv. Jag har planer på att resa runt i lite men jag behöver samla ihop pengar för det. Jag bor fortfarande hemma vilket är bra om man ska resa mycket. Då behöver jag inte oroa mig över att få min lägenhet uthyrd (eller vem som ens kommer att hyra den, man vill ju att det ska vara någon som kommer att vara rädd om ens hem). Jag har för tillfället ett litet extra jobb som jag har fått tag i. Det är ett väldigt bra jobb och det är skönt att inte behöva jobba så mycket. Anledningen till att jag inte vill jobba så mycket är att jag vill börja studera igen. Jag har lite funderingar på att gå en kurs i spanska. Jag läste lite spanska i högstadiet men jag hoppade av i gymnasiet för att jag inte orkade med att läsa så mycket. Jag läste en väldigt pluggig linje och kände att jag behövde offra spanskan för att hinna med något annat. Så jag har kollat på komvux hemsida och har sett att det finns ett komvux i finspånga. Då är det bara för mig att ta bussen tre hållplatser för att ta mig dit så det är ju en fördel. Jag vill kunna bättra på min spanska eftersom jag troligen kommer att åka runt i spanien när jag är ute och reser (när jag har sparat in mina pengar). Jag tror att jag verkligen kan ha nytta av att kunna bra spanska. Spanska är ett av de största språken i världen så man tjänar ganska mycket på att ha läst spanska. Så jag ser väldigt mycket fram emot att lära mig mer spanska och att gå i skola igen.